Info linija za kupce. Pozovite nas, informišite se i zakažite besplatan izlazak na teren.

025 432 351

NAŠI PROIZVODI

Prozori

jednokrini, dvokrilni, sa prečkom

Komfor i sigurnost doma je mnogo više od čvrstog krova i tvrdih zidova. Pravi dizajn i instalirana vrata i prozori mogu da naprave veliku razliku u domu, ne samo sa estetske strane, nego i da unesu puno svetlosti, dovoljnu cirkulaciju vazduha, efektivnu toplotnu i zvučnu izolaciju i sigurnost.

Vrata

ulazna, sobna, balkonska

Izbor vrata za Vaš dom je odluka koje nije ništa manje bitna od planiranja stambenog projekta. Vi želite vrata koja su lepa, istrajna, i energetski efikasna. Što više postajemo svesni naše odgovornosti da zaštitimo okolinu, vrata napravljena od obnovljivih materijala zauzimaju više mesto od onih koja nisu.

Garažna vrata

Moderna i elegantna segmentna garažna vrata

U ponudi imamo klasična krilna garažna vrata, rolo garažna vrata i segmentna garažna vrata. Krilna garažna vrata su predviđena za prostore gdje je potrebna svakodnevna komunikacija spoljašnjeg i unutarašnjeg prostora,najčešće za porodične potrebe.

ZAŠTITA OD SUNCA

Roletne

spoljne, unutrašnje, sa i bez komarnika

Metalna osovina, aluminijumsko kućište, završna alu lamela, zaobljena vodilica, automat sa gurtnom, metalni kugličasti ležajevi. Ovo su samo neke pojedinosti koje odlikuju naše roletne vrhunskim kvalitetom.

Komarnici

fiksni, rolo, plise, krilni komarnici

Ekonomično rešenje za vaš enterijer u širokom spektru dezena i boja su svakako venecijaneri. Oni predstavljaju izuzetno kvalitetnu zaštitu od sunčeve svetlosti i neželjenih pogleda, a svojim vizuelnim izgledom doprinose estetskim kvalitetima Vašeg stana ili poslovnog prostora.

Zavese

trakaste, rolo, rimske, zebra zavese

U našoj ponudi možete izabrati trakaste, rolo i plise zavese različitih materijala i dezena, kao osnovni detalj za Vaš poslovni prostor ili dom. Idealno je rešenje za zaštitu od sunca, a istovremeno predstavljaju modernu alternativu standardnim modelima zavesa.

© Copyright - Daki Plast | PVC Stolarija | Sombor